LANGUAGE
-
-

Erik Hexeberg

Lege dr. med /partner

Telefon:+47 992 97 979
E-post:erik@drhexeberg.no
Drømmen om et skolekjøkken rett ved siden av matmarkedet var en følge av behovet for å lære mer om sammenhengen mellom mat og helse. Å se, forstå og selv lage sin mat til beste for helsen er vi sikre på at vil være den beste måten å kunne endre sine kostvaner. 

Min rolle på El Mercat er først og fremst som foredragsholder ved livsstilskursene. Som lege med bakrunn fra indremedisin fulgte jeg med min ektefelle, Sofie, sine opplevelser og erfaringer ved å bruke et lavkarbokosthold i behandlingen av en rekke sykdommer. Etter å ha blitt overbevist om de gunstige effektene av et slikt kosthold startet vi sammen Dr. Hexebergs klinikk i 2010. Vi har innsett at dersom vi skal få våre pasienter til å endre sin livsstil, krever det at vi er pedagoger. Livsstilskursene er et ledd i dette, og El Mercat den perfekte rammen – med matmarked, skolekjøkken, forelesningssal, og beliggende midt i en koselig spansk by med en nydelig strand for mosjon og kontemplasjon. 

I tillegg til rollen som foredragsholder på livsstilskursene har jeg også en formell rolle som styreformann for selskapet som driver hotellet og skoleskjøkkenet!


Tilbake