LANGUAGE
-
-

Bli kvitt betennelser ved å endre kosthold!

Når
25. mars - 30. mars
Arrangør
Sofie og Erik Hexeberg

Kurset gir en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester. Du får  individuell kostholdbehandling av betennelsessykdommer , og råd om hvordan man kan spise for å forebygge/behandle betennelsestilstander i kroppen.

Kursledere er lege dr. med. Sofie Hexeberg, kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring, og lege dr. med. Erik Hexeberg, spesialist i indremedisin. Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk med fokus på individuelt tilpassede kostholdsråd.

 Legene Sofie og Erik Hexeberg ved Dr. Hexebergs klinikk har lang erfaring i kostholdsbehandling av en rekke betennelsestilstander som fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, autoimmun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

Ved å delta på vårt livsstilskurs i Spania, vil du få inspirasjon til å legge om kostholdet ditt i samvær med andre.  Dere bor på det flotte Akinon Resort, i La Nucia.  Akinon Resort, er et lekkert hotel med egen spa - og velværeavdeling. Stedet ligger 60 km nord for flyplassen i Alicante. 

Mer info om pris og innhold her